Sümer Anaokulu

Vizyon: Okulumuzun vizyonu, Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve çocukların eğitiminde aile desteğinin önemine inanan, bireyi merkez alan, güvenilir duruşu olan bir kurumdur.

Misyon: Okulumuzda bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar.

Başarılar:

Saatler: 08:45-13:45
Isınma: Okulumuz Kalorifer ile ısınmaktadır.
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Spor Faaliyetleri
Bilimsel Etkinlikler: Deney ve gezi-gözlem etkinlikleri
Proje Çalışmaları: E-Twinning Projeleri, Sosyal Sorumluluk Projeleri
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Yurtdışı bağlantılı e-twinning projeleri

Telefon - (0352) 712 02 02

WEB - https://sumeranaokulubunyan.meb.k12.tr

Adres - SÜMER MAH. ŞENLİK SK. SÜMER ANA OKULU BLOK NO: 12 BÜNYAN / KAYSERİ

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Kurumumuz ilçe merkezinde olup Sümer Mahallesinde yer almaktadır.

Adres - SÜMER MAH. ŞENLİK SK. SÜMER ANA OKULU BLOK NO: 12 BÜNYAN / KAYSERİ

Ulaşım Özel araçlar ve toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine yaklaşık 49 km uzaklıktadır. okulumuz ilçe merkezindedir.